FRIZERSKI SALON

OSTVARI IZGLED KOJI OSTAVLJA BEZ DAHA

MAKSIMALNA RELAKSACIJA

Svesni smo užurbane svakodnevnice u kojoj živimo. Zaboravite na vreme u prijatnom i otmenom ambijentu našeg salona i preoblikujte svoj izgled modernom frizurom koja će ljudima privući pažnju.

PROFESIONALNOST NA NIVOU

Naš tim profesionalaca će ispuniti svaki vaš zahtev. U konsultaciji sa vama će ponuditi najbolje rešenje koje se tiče stila frizure, odabira preparata, i biće vam na raspolaganju oko svih detalja.

FRIZURE ZA SVAKU PRILIKU

Konstanto pratimo trendove kako bi vaša frizura bila jedinstvena. Kombinacijom iskustva i inovacije pobrinućemo se da budete u centru pažnje gde god da se pojavite, bilo to venčanje, proslava ili poslovni put.

utisci frizerki salon na dedinju
“Drage dame, za lepu, negovanu i dobro ošišanu kosu možda jeste dovoljna tehnika i preparati, ali ono što izdvaja Salon od ostalih jeste dobra energija između frizera i klijenata – to je nešto što sam osetila kada sam prvi put ušla u Salon 2017. god. Prelepo uredjen, uredan i moderan prostor sa ljubaznim, kreativnim i spretnim timom, kome se rado vraćam! Divne devojke na čelu sa besprekornom Jovanom uz pomoć najsavremenijih preparata u kratkom roku su mi oporavile kosu! Hvala Salon Salon-u što se osećam lepše i samopouzdanije, a Vi, žene, investirajte u svoju kosu jer kada je ona zdrava i negovana, nema razloga da brinete, uz dobre cipele – spremne ste za sve! “
 
– Biljana Milošević

FAQ

Naš frizerski salon se nalazi u sklopu Salon Salona, u ulici Mladena Stojanovića. U ovoj ulici postoje dva broja 4, tako da vam ne savetujemo da pratite Google Mape, jer ćete otići na pogrešan broj. Naš Salon Salon se nalazi odmah pored zgrade Pošte.

Naše radno vreme je od 7:30h do 21h od utorka do subote. Nedeljom i ponedeljkom radimo od 9 do 17h.

Da, naši klijenti imaju obezbeđen parking ispred Salon Salon-a.

Da, moguće je.

Ukoliko vam je hitno, potrudićemo se da nađemo termin za vas.

Choose a service:

Izaberite uslugu: