o nama fotografija salona sa dedinja

O NAMA

Salon Salon predstavlja mesto gde će sve Vaše želje i zahtevi biti ispunjeni uz najviši nivo usluge i kvaliteta. Naša misija je od samog starta vasa udobnost, komfor i zadovoljstvo.

Kao rezultat toga, okupili smo na jednom mestu profesionalce u svom poslu, koji su tu da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom odgovore na sve zahteve i ciljeve koji se postavljaju pred njima. Nega lica, tela, kose i noktiju su Vam sada na dohvat ruke.

Naš cilj je da kroz kontinuirano usavršavanje i uz pomoć renomiranih brendova svetskog tržišta,  sve Vaše želje ispunimo lako i jednostavno.

jovana ilic pantic salon salon

Jovana Ilić je frizer i make up artist sa karijerom dugom 20 godina. Nakon školovanja, radila je u prestižnim salonima i učila od iskusnih frizera i kolorista u Beogradu.

2011. prvi put otvara svoj prvi salon, da bi 2014. uspostavila koncept Salon Salon-a.

Najbolje ćete je upoznati kada uđete u njen salon u kojem sve odiše njenom ličnošću, topao, raskošan i srdačan, baš kao i Jovana.

Potpune transformacije klijenata su joj oduvek bile strast, bilo da je reč o kolorima ili nadogradnji kose. Ono što je sigurno, jeste da Jovanini klijenti dobiju 100% njene posvećenosti.

Jovana smatra da ulaganje u svoj tim je jedno od najvažnijih načina dugog i uspešnog poslovanja, i sa tim u vezi pažljivo bira svoje saradnike kako bi poverenje dobijeno tokom godina održala i unapredila.

Jovana Pantić Ilić , vlasnik i osnivač

Nina kreće svoje putovanje kroz beauty industriju 2008 godine. Uporedo sa završavanjem studija za biznis i marketing, javlja se strast za tretmane koji klijentima pružaju zadovoljstvo i olakšavaju svakodnevne potrebe za estetskim uslugama.

Prošla je specijalizaciju za usluge manikira i pedikira, koje i dan danas prenosi svom timu sa istim žarom.

Napredak karijere se nastavio kroz pionirski ulazak u svet trajne šminke, gde je do sada usavršila sve tehnike i tehnnologije na temu trajne šminke usana i obrva.

Osnovno načelo kojim se vodi jeste potpuna usluga za svakog klijenta od samog servisa do rezultata na najvišem nivou.

Za svoje partnere bira isključivo proverene brendove koji su na samom vrhu svetske scene.

Nina Kovrlija, vlasnik Kozmetičkog salona

Choose a service:

Izaberite uslugu:

Pogledajte proces rezervacije termina