BARBER SHOP

ZA UPEČATLJIV I AUTENTIČAN IZGLED

AUTENTIČAN IZGLED

Pozabavićemo se svim vašim zahtevima i pružiti vam jedinstven izgled koji je u skladu sa vašim željama. Prepustite negu brade i kose našim majstorima i uz kvalitetne preparate osigurajte najbolju negu.

INDIVIDUALAN PRISTUP

Cilj nam je da se u otmenom ambijentu našeg salona osećate prijatno i dobrodošlo. Naš tim će se pobrinuti da ispuni sve vaše želje, i da vaša frizura mami poglede i ostavlja jak utisak.

SAVETI PROFESIONALACA

Naši frizeri će uzeti u obzir vaše ideje i fizičke karakteristike kako bi došli do rešenja koje će ispuniti sva vaša očekivanja. Na taj način ne samo da ćete izgledati sjajno, već baš onako kako vi želite.

POSTANI VIŠE OD KLIJENTA

Težimo da stvorimo prijateljski odnos sa našim klijentima, da bolje upoznamo njih i njihove afinitete kako bismo mogli da adekvatno odgovorimo svim njihovim zahtevima. Bilo da se radi o klasičnom šišanju, farbanju kose, ili stilizovanju frizure u skladu sa modernim trendovima, uradićemo sve da ispunimo sva vaša očekivanja, i više od toga. 

FAQ

Naš Barber Shop se nalazi u sklopu Salon Salona, u ulici Mladena Stojanovića. U ovoj ulici postoje dva broja 4, tako da vam ne savetujemo da pratite Google Mape, jer ćete otići na pogrešan broj. Naš Salon Salon se nalazi odmah pored zgrade Pošte.

Naše radno vreme je od 11 do 19h od ponedeljka do subote.

Da, naši klijenti imaju obezbeđen parking ispred Barber Shop-a.

Da, moguće je.

Ukoliko vam je hitno, potrudićemo se da nađemo termin za vas.

Choose a service:

Izaberite uslugu: