KOZMETIČKI SALON
MEDSPA BROWS AND NAILS BY NINA KOVRLIJA

RAZNOVRSNI TRETMANI

Pružamo neverovatan broj usluga. Od depilacije, manikira, pedikira i raznih masaža, u našem raznovrsnom asortimanu usluga ćete pronaći sve što vam je potrebno da budete najbolja verzija sebe.

UTOČIŠTE OD STRESA

Prijatan i prelep ambijent našeg salona, dugogodišnje iskustvo naših kozmetičarki i naša briga o svakom pojedinačnom klijentu će vas udaljiti od učestale svakodnevnice. Pritom ćete i izgledati fenomenalno.

PERSONALIZOVAN PRISTUP

Svako ima drugačije želje i zahteve. Klijentima pristupamo na individualnom nivou i u skladu sa njihovim željama i potrebama. Uz profesionalni savet naših kozmetičarki doći ćete do savršenog izgleda kojim ćete biti više nego impresionirani.

FAQ

Naš kozmetičkis salon se nalazi u sklopu Salon Salona, u ulici Mladena Stojanovića. U ovoj ulici postoje dva broja 4, tako da vam ne savetujemo da pratite Google Mape, jer ćete otići na pogrešan broj. Naš Salon Salon se nalazi odmah pored zgrade Pošte.

Naše radno vreme je od 7:30h do 21h od utorka do subote. Nedeljom i ponedeljkom radimo od 9 do 17h.

Da, naši klijenti imaju obezbeđen parking ispred Salon Salon-a.

Da, moguće je.

Ukoliko vam je hitno, potrudićemo se da nađemo termin za vas.

Da, za određene tretmane je to moguće. Npr. ukoliko želite da radite manikir i kosu, mi ćemo vam pružiti obe usluge u isto vreme.

Choose a service:

Izaberite uslugu:

Pogledajte proces rezervacije termina